Szolgáltatások

iWare Solution Kft.

Szolgáltatásaink

Ismerje meg az iWare Solution Kft. szolgálatásait!

IT-rendszergazda

Cégünk a kis- és közepes vállalat, intézmény, szervezet informatikáért felelős vezetőjének közvetlen munkatársa, vagy kihelyezett informatikai szolgáltatásokat végző cégben első szintű támogatói feladatokat lát el. Megfelelő mélységű informatikai, hálózati ismeretek birtokában részt veszünk a munkahely infokommunikációs hálózatának kialakításában és működtetésében. Koncepcionális kérdésekben feladatunk elsősorban a döntések előkészítése, míg megvalósításban a koordináló feladatokat látjuk el. Együttműködünk a rendszerszervezőkkel, szoftverfejlesztőkkel. Felelősségi körünkbe tartozik a vállalatnál működő informatikai hálózati eszközök, szerverek és munkaállomások, továbbá az informatikai alkalmazások összehangolt működésének és folyamatos frissítésének biztosítása, melynek révén hozzájárulunk a szervezet teljesítményének folyamatos növeléséhez, a szervezet céljainak eléréséhez.

Domain regisztráció, Webhosting

Társszolgáltatónk nagy teljesítményű, biztonságos szerverein biztosítjuk a kereteket weblapja, e-mailezése folyamatos működéséhez. e-mail, webmail, tárhely, FTP, SQL adatbázisok, rendszerkomponensek széles körű támogatása, folyamatos upgrade, magas biztonságot garantáló szerverkörnyezet.

Hardverek és szoftverek

Segítséget adunk a megfelelő hardver és szoftver kiválasztásában. A kiválasztott számítástechnikai termékek teljes körét – a nyomtatófestéktől a hálózati eszközökig, a notebooktól a projektorig – beszerezzük, és üzembe helyezzük, a szoftvereket telepítjük, és beállítjuk az alapvető konfigurációkat. Azzal, hogy készre szerelt és beállított gépeket adunk át Önnek, rengeteg időt takaríthat meg, és nem kell feleslegesen vesződnie olyan dolgokkal, amelyeket cégünk rutinszerűen és gyorsan elintézhet.

Informatikai hálózatok

A nyomtatók, faxok és telefonok már régóta részét képezik a vállalati informatikának, lassan pedig követik őket a kamerák, beléptető rendszerek, majd tűzjelző- és riasztóberendezések. Nem nehéz tehát belátni: kiemelkedően fontos, hogy a vállalat informatikai hálózata stabil és időtálló legyen. Egy megbízható vállalati hálózat kiépítéséhez a legjobb megoldás a kábelezés. A vezetékes hálózat gyorsabb, stabilabb csatlakozást biztosít, mint a vezeték nélküli, és egy sor kényelmetlenségtől kíméli meg a vállalatot. Alapvető igény a nagymennyiségű adatok gyors és megbízható továbbítása a vállalaton belül és az üzleti partnerek között. Igény szerint a megépített vagy a jelenlegi hálózatról mérési jegyzőkönyvet állítunk ki.

Kamera rendszerek

A hagyományos analóg kamera rendszerek mellett cégünk több digitális kamera rendszer megépítésén van túl. A modern eszközöknek köszönhetően a vállalat irányítói mobil készülékükön figyelhetik a kamerák által felvett tartalmakat. Egy kamera rendszer megépítése nem csak az esetleges vállalaton belüli visszaélések rögzítésére ad lehetőséget hanem biztonsági szempontból segít a vállalat értékeinek megóvásában is.

Riasztórendszerek

Riasztó rendszerek megtervezése, kiépítése

IT segítségre van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot velünk! Az iWare Solution Kft. munkatársai várják megkeresését!

Vegye fel a kapcsolatot velünk!
Top